SAMSUN / BAFRA - Bafra Anadolu Lisesi

Kas

Okulumuz 11/A sınıfı öğrencisi Meliha Asya ÇAKIR, resim kategorisinde Samsun il 2. si olmuştur. Kendisini okulumuz adına tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

Kas

Okulumuzda 24 Kasım, bu yıl biraz daha farklı oldu.Emekli olup emeği bitmeyen öğretmenlerimize ve 9.sınıf öğrencilerimizin seçtiği yıldız öğretmenlerimize, okulumuzda ödül töreni düzenlendi.Öğrencilerimizin kompozisyon, konuşma,şiirleri ve koromuzun güzel eserleriyle dolu dolu bir 24 Kasım oldu.Emeği geçen idareci, öğretmen, öğrencilerimize ve katılım gösteren konuklarımıza teşekkür ederiz.

Kas

İlçe Müftülüğü Gençlik koordinatör ve yardımcıları tarafından uygulanan "Değerlerimle Varım" projesi kapsamında Hasan GÜLAL tarafından öğrencilerimize sunum yapıldı.Öğrencilerimizin de katılım gösterdiği ve ilgisini çektiği sunum için teşekkür ederiz.

Kas

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü milletçe özlemle yâd ediyoruz, rahmet ve saygı ile anıyoruz.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100.yılında, okulumuzda bu özel güne yakışan bir program yapıldı. Programda emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Nice 100 yıllara !

Türkiye Emoji | Bayraklar.info

Ekm

Okulumuz Okul Aile Birliği Genel Kurul toplantısı, 26.10.2023 tarihinde saat:14.00'te konferans salonumuzda yapılmıştır.Toplantı sonrası velilerimiz öğretmenlerimizle kısa görüşmeler yapmıştır. Katılım gösteren velilerimize teşekkür ederiz.

Ekm

Türkiye'deki yüzlerce SMA hastası bebekten biri olan, Bafra'nın bebeği Havva bebek için okulumuz öğrenci ve velilerinin düzenlediği kermes yoğun ilgi gördü.Sabah saat 9.00'da başlayan kermes, saat 14.00'te sona erdi. Değerler eğitiminden yardımlaşmayı vurgulayan etkinlikte, öğrencilerimiz Havva bebeği sağlığına kavuşturacak tedavi giderine 19.000 TL ile katkı sağladı.Bu anlamlı kermese Havva bebeğin ailesi de katıldı. Babası Fatih Karataş, duyarlılıkları için öğrenci ve velilere teşekkür etti.

Ekm

Tüm öğrencilerimizin katılımıyla gerçekleşen destek etkinliğinde önce Filistin'de hayatını kaybedenler için Diyanet İmamı Şenol Ocak tarafından Kur-an'ı Kerim okundu, ardından öğrencilerimiz okul bahçesine Filistin yazmak için sıraya geçti. Okul müdürümüz Cavit OVALI da "Filistin'e destek ve özgürlük" diyerek savaşın bir an önce sonlanması  temennisinde  bulundu.

Ekm

Okulumuzu ziyaret eden Belediye Başkanımız Hamit KILIÇ, öğretmenlerimize ilçe genelinde gerçekleştirilen çalışmalar ve projeler hakkında bilgi vererek onlardan gelen sorulara cevap verdi. Öğretmenlerimizin fikir ve isteklerini de dinleyen Belediye Başkanımıza, ziyareti için teşekkür ederiz.

Ekm

Samsun İl Müftülüğü ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında imzalanan eğitimde işbirliği protokolü çerçevesinde, Bafra İlçe Müftülüğü vaizlerinden Emre KOÇ, öğrencilerimize "Sosyal Medya Ahlakı" konulu konferans düzenledi.Kendilerine teşekkür ederiz.

Eyl

İlk yardım  eğitmenleri Ayla SARIOĞLU ve Hacer KARAMUK tarafından okulumuz 9.sınıf öğrencilerine yönelik "İLK YARDIM " semineri düzenlendi.Verdikleri hayat kurtaran bilgiler için kendilerine teşekkür ederiz.

Ağu

3-6 Ağustos 2023 tarihleri arasında Bulgaristan'ın Pazarcık şehrinde düzenlenen Bulgarian Junior Open Championship 2023 Badminton Turnuvasında Karışık Çiftler kategorisinde partneri  milli takım sporcusu Sinem YILDIZ ile birlikte şampiyon olan kıymetli öğrencimiz Buğra AKTAŞ’ı tebrik ediyoruz.

Kas

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Okul Sporları müsabakaları kapsamında Genç Kızlar Batı Grubu Voleybol İlçe Birinciliği için çıktığı final maçında Bafra İbn-i Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Voleybol takımını 3-0 yenerek ilçe birincisi olmuşltur. Başta beden eğitimi öğretmenlerimiz Murat KOL ve Zeki DURSUN olmak üzere emeği geçen tüm yönetici, öğretmen ve öğrencilerimize desteklerini esirgemedikleri için teşekkür ederiz.